Posthuis Zaanenpark

Voor de buurt door de buurt

Sint in het Posthuis

Stacks Image 54

Pop - up activiteiten

Stacks Image 58

Kerstsamenzang

Stacks Image 62
Jaarlijks organiseert de initiatiefgroep Kerstsamenzang een samenzang in het Zaanenpark op 24 december.
Dit jaar nodigen we buurtgenoten uit om samen een echt buurtkoor te vormen, heb je zin in om aan dit gelegenheidskoor deel te nemen loop dan binnen op de "meezinginloopavonden" in het posthuis. Er is koffie en na afloop is er een drankje.

Inloop avonden:

Vrijdag 22 November 19:30 tot 21:30
Vrijdag 29 November 19:30 tot 21:30
Maandag 9 December 19:30 tot 21:30
Vrijdag 20 December 19:30 tot 21:30


Steun dit initiatief door een donatie via https://www.whydonate.nl/fundraising/kerstsamenzang-20

Zomer in de Zaanen

Stacks Image 10
Jaarlijks organiseert de initiatiefgroep "zidz" een buurtfestival in het Zaanenpark. Buurtbewoners kunnen hier de zomer vieren en onder het genot van een drankje en een hapje genieten van live muziek van locale bands. Verder zijn er een keur van culturele-, kinder- en sport activiteiten in samenwerking met buurtverenigingen en diverse organisaties. Kijk op zomerindezaanen.nl naar het programma van 2019

Op Zaterdag 27 juni 2020 is de 13 e editie van Zomer in de Zaanen.

Wil je meedenken of helpen ? neem dan contact op.

Stacks Image 34

Muzikale ontmoetingen

Stacks Image 26
Buurtsessies
Kom de derde dinsdag van de maand om 19.00u akoestische muziek maken in het Posthuis in het Zaanenpark! Tot uiterlijk 22u zing of speel je onder leiding van Gunther, Harry en Peter een keur van populair repertoire van 50's t/m 10's met gitaren, ukeleles, mondharmonica's, viool, klarinet, licht slagwerk of andere 'zachte' instrumenten. Welke songs? Dat lees je na reserveren op onze Facebook-pagina BuurtSessies. Daar vind je ook tekst, akkoorden en geluid, discussies, andere deelnemers. De eerste buurtsessie aller tijden, jij was erbij! Lijkt je dit wat voor een vriend? Zegt het voort!

Aanmelding
Mail je naam, (hoofd)instrument(en), of je zingt, aanduiding(en) beginner/ervaren/gevorderd/crack/prof en evt. 3-5 in groter groepsverband doenlijke titels naar buurtsessies@gmail.com - ook als je alleen komt luisteren. Ook je ideeën en inbreng voor voorbereiding en/of leiding zijn van harte welkom!
je krijgt toegang tot de facebook-groep Buurtsessies.

Kaanen In de Zaanen

Stacks Image 28
Het afgelopen jaar is er een aantal keren door een groep buurtbewoners gekookt op inschrijving een onder het motto "samen aan tafel" Een aantal buurtkoks staan in een geïmproviseerde keuken en stropen hun mouwen op en roeren in de pannen. Ze vragen hiervoor een redelijke vergoeding zodat iedereen kan aanschuiven. Ben je een hobby kok en wil je kunsten een keer delen met de buurt, neem dan contact op. Wie weet staan we samen achter de "kachel".

We gebruiken anonieme cookies, om de website te verbeteren.