Posthuis Zaanenpark

Voor de buurt door de buurt

Kerstsamenzang

Stacks Image 12
Op (zaterdagavond ) 24 december is er weer een kerstsamenzang in het Zaanenpark in Haarlem-Noord. Van 19.45 tot 21.30 uur zingt het koor Harlem Nocturne onder leiding van dirigent Geert Bremer allerlei kerstliederen. Jong en oud zijn van harte welkom om mee te komen zingen. Je kan de poster en het boekje downloaden.

Zomer in de Zaanen

Stacks Image 10
Jaarlijks organiseert de initiatiefgroep "zidz" een buurtfestival in het Zaanenpark. Buurtbewoners kunnen hier de zomer vieren en onder het genot van een drankje en een hapje genieten van live muziek van locale bands. Verder zijn er een keur van culturele-, kinder- en sport activiteiten in samenwerking met buurtverenigingen en diverse organisaties. Kijk op zomerindezaanen.nl naar het programma van 2017

24 juni 2017 is de 10e editie van Zomer in de Zaanen.

Wil je meedenken of helpen ? neem dan contact op.

Stacks Image 34

Muzikale ontmoetingen

Stacks Image 26
Buurtsessies
Kom dinsdagavond 18 April om 19.00u akoestische muziek maken in het Posthuis in het Zaanenpark! Tot uiterlijk 22u zing of speel je onder leiding van Gunther, Harry en Peter een keur van populair repertoire van 50's t/m 10's met gitaren, ukeleles, mondharmonica's, viool, klarinet, licht slagwerk of andere 'zachte' instrumenten. Welke songs? Dat lees je na reserveren op onze Facebook-pagina BuurtSessies. Daar vind je ook tekst, akkoorden en geluid, discussies, andere deelnemers. De eerste buurtsessie aller tijden, jij was erbij! Lijkt je dit wat voor een vriend? Zegt het voort!

Aanmelding
Reserveer alvast, liefst ruim voor 8 April. Mail je naam, (hoofd)instrument(en), of je zingt, aanduiding(en) beginner/ervaren/gevorderd/crack/prof en evt. 3-5 in groter groepsverband doenlijke titels naar buurtsessies@gmail.com - ook als je alleen komt luisteren. Ook je ideeën en inbreng voor voorbereiding en/of leiding zijn van harte welkom!
Uiterlijk 12 april krijg je een bevestiging en voordien al toegang tot de facebook-groep Buurtsessies.

Kaanen In de Zaanen

Stacks Image 28
Het afgelopen jaar is er een aantal keren door een groep buurtbewoners gekookt op inschrijving een onder het motto "samen aan tafel" Een aantal buurtkoks staan in een geïmproviseerde keuken en stropen hun mouwen op en roeren in de pannen. Ze vragen hiervoor een redelijke vergoeding zodat iedereen kan aanschuiven. Ben je een hobby kok en wil je kunsten een keer delen met de buurt, neem dan contact op. Wie weet staan we samen achter de "kachel".